вносител на интериорни и екстериорни мебели от индонезия изработени от естествени материали

Хотел Сан Джорджио,о.Миконос

Този пост ще бъде малко нестандартен и не изцяло свързан с предлаганите в магазин Грийн хаус екзотични ратанови мебели и аксесоари. Но след като попаднах на статия и снимки на хотела който ще ви покажа не издържах да го публикувам и в блога на магазина. Това е хотел Сан Джорджио на гръцкия остров Миконос, малък и красив хотел, част от компанията дизайнерски и бутикови хотели. Повечето хора когато чуят за дизайнерски хотел се сещат за нещо лъскаво, пълно с високи технологии и всякакви удобства, но този случай е съвсем различен.

hotel
хотел Сан Джорджо

Това е изглед от предната страна на хотела, красотата е навсякъде, камъни, дървета, палми и традиционния за Гърция бял цвят на сградите.

рецепция
рецепция

Още със самото влизане се разбира, че това не е дизайнерския и бутиков хотел който си представяме. Тук дизайна и лукса са в атмосферата и усещането за натурална свобода и непринуденост са навсякъде. Гърбът на рецепцията е облечен с ламперия от стари дървени капаци за прозорци, известни като жалузи. Пред рецепцията е опънат много интересен килим от естествени влакна, подобен можете да намерите в нашия каталог. Над него са разположени три ратанови люлки, вързани с въжета към тавана. Люлките са много красиви и перфектно декорирани с бели и цветни възглавници. 

рецепция миконос
мебели от естествени материали

Изглед към рецепцията, в целия интериор и екстериор на хотела е залегнала идеята за мебели и аксесоари от естествени материали и рециклирано масивно дърво. Навсякъде в хотела сте обградени от Ратан, Дърво, Стъкло, Метал и Камък, красиви натурални материали.

хотел Миконос
Люлки от Ратан

Отново изглед към ратановите люлки но от от друга страна, тук може да придобиете представа за размера на красивия и елегантен килим от естествени влакна.

хотел Миконос
обзавеждане от естествени материали

Страхотна дневна стая която е свързана с рецепцията. На преден план има кръгъл килим от естествени материали и червен стар килим. По средата на тази стая е разположен стол Peacock, красива и оригинална ратанова мебел дизайна на която има многогодишна история.

хотел МИконос
Мебели от масив и ратан

Маса от старо рециклирано дърво, малки масивни столове, пейка със седалка от морска трева, много красив килим с марокански мотиви и два полюлея от Ратан, тук може да си проверите пощата 🙂

екзотични мебели
мебели от рециклирано дърво

обзавеждане на стая от хотела
обзавеждане на стая

Във всяка стая има атмосфера на непринуденост  и еклектика. Тук виждаме стол изработен от различни дървени клони, малки столчета със седалка от Ратан и едно красиво легло.

хотел Миконос
стая в хотел Сан Джирджо

Отново много красива стая, пълна с предмети от естествени материали, просто и непринудено, това е новия лукс.

стая в хотела
обзавеждане на стая в хотел Сан Джиорджо, о.Миконос

Спалня с балдахин, стол Peacock, килим от естествени материали, камък, памук и красота и слънце навсякъде.

маса и столове
маси и столове

тераса на хотела
тераса на хотел Сан Джорджио

тераса на хотел Сан Джорджио
тераса на хотел Сан Джорджио

маса и пейки от рециклирана дървесина
маса и пейки от рециклирана дървесина

Непринудено и уютно, място за прекарване на незабравими моменти с приятели.

изглед от горе
изглед от високо

Красота и блаженство, люлки и хамаци са разположени навсякъде из хотела.

връзка с морето
връзка с морето

И за финал това е малка дървена платформа закрепена върху скалите която свързва гостите на хотела с необятната морска шир.