вносител на интериорни и екстериорни мебели от индонезия изработени от естествени материали

Тапети от естествени материали

От доста време в нашия каталог предлагаме тапети от естествени материали . За момента сме публикували само част от  продуктовата ни гама и това са тапетите от Ратан, Бамбук и Трева. Тези тапети представляват хартиена основа върху която се апликира чрез високо налягане  различния естествен материал. При докосване се усеща структурата на материалите и това доказва натуралния произход на тапета. Една ролка от тези тапети може да покрие площ от 5,5 кв. м. Теглото на тези тапети е малко по-високо от теглото на стандартен хартиен тапет. Инсталацията е лесна, както при нормалните хартиени тапети стената трябва да е максимално гладка и почистена предварително. Използва се лепило за хартиени тапети, върху стената трябва да се намаже тънък и равномерен слой. Почистването на естествените тапети става с влажна кърпа или четка за прах. При поставянето може да се наблюдава разминаване на линиите на тапета, но това е поради естествената структура.  Това са снимки на интериори с облечени стени в естествени тапети.

тапети от естествени материали
бамбуков тапет
екзотични тапети
бамбуков тапет

Скоро в нашия каталог ще публикуваме и предложения за тапети от Юта и Сезал. Тези материали са много красиви и привлекателни, създават усещане за уют и топлина. Това са някои модели които ще се продават в магазин за ратанови мебели Грийн хаус.

екзотичен тапет
Тапет от Юта
екзотични тапети
Тапет от Юта

Предлагаме богата цветова гама от всички естествени тапети. Красиви и цветни предложения можете да намерите на сайта на магазин Грийн хаус.

Екзотичен тапет
Тапет от Юта
тапет от юта
Тапет от Юта

Екзотичен тапет
Тапет от Трева
Тапет от Трева
Tапет от Трева