вносител на интериорни и екстериорни мебели от индонезия изработени от естествени материали

Нови предложения за градинска мебел

Здравейте, студеното и зимно време през месеците Януари и Февруари е замразило желанието ни  да излезем извън нашите домове. Студът и снега ни приковават на топло в къщи и ни карат да си мечтаем за скоро приближаващите се пролет и лято. А те идват и само след няколко месеца ще можем отново да се радваме на живота сред природата и излежаването на плажа.  Този пост е свързан със сезоните на почивка и релакс извън домовете ни, идващите моменти на освобождаване на духа и пролетно-лятното настроение. Днес ще ви представя нови модели от нашия онлайн каталог  www.gradinskimebeli.com .  Това са разнообразни модели маси,столове, дивани където комбинацията между различните материали като Тиково дърво, Алуминий, изкуствен (синтетичен) Ратан създават много красиви и фукционални мебели за градината.

1ADA1

Модел Adirondack е стол който е проектиран и изпълнен в началото на 20 век в САЩ.  От тогава досега модела е  символ на градинската и парковата мебел по света. Тази мебел я предлагаме изработена от Тиково дърво. Можете да го намерите в раздел мебели от Тик http://www.gradinskimebeli.com/bg/products/tickwood/teaklounge/462/ .

252 241

Смесването на маса от Тиково дърво и столове от изкуствен Ратан си остава една от предпочитаните комбинации за градината.

circle bench teak

Много ефектна и практична пейка от Тиково дърво, изработена е от две закрепващи се части за лесен монтаж и поддръжка. Изработва се по поръчка спрямо диаметъра на дървото където ще бъде монтирана.

garden view

Много красива и функционална мебел за двор от синтетичен (изкуствен) ратан. Всеки модул може да се използва отделно или групирани да се формират кътове за сядане.