вносител на интериорни и екстериорни мебели от индонезия изработени от естествени материали

Нови модели 2014

В този пост ще представим някои нови модели мебели от Ратан които очакваме през новата година. В световен мащаб се наблюдава завръщане към естествените суровини. Големите производители и търговски вериги предлагат все повече мебели от естествен Ратан и други естествени материали. През изминалото десетилетие се наблюдаваше едно забравяне и изместване на натуралния Ратан за сметка на изкуствената нишка. Така наречения синтетичен Ратан изживя своя бум и сега е време да се обърнем отново към природата. Това са модели от световни производители които ще предлагаме в нашия каталог през новата 2014 година.

мебели от ратан

мебели от ратан

Два много красиви дивана от Ратан с масивни крака и маса от Ратан със стъкло. При поръчка размерите могат да се съобразят с желанието и помещението на клиента.

Скринове от Ратан

Скринове от Ратан

Тези модели ще допълнят порт фолиото на магазин Грийн хаус от скринове с кошове от Ратан. При желание на клиента кошовете могат да бъдат изработени и от друг естествен материал.

стол от ратан

стол от ратан

Много красив, удобен и лек модел стол изработен изцяло от естествен Ратан. При желание на клиента модела може да бъде изработен в различни цветове. Надяваме се това да е един от най-добре продаваните ни модели.

стол от ратан

стол от ратан

Също много красив, лек и удобен модел стол изплетен изцяло от естествен Ратан. Ще се предлага се в различни цветове.

столове от ратан и маса

столове от ратан и маса

Модел стол от ратан в комбинация с много красива масивна маса.

тв шкаф

тв шкаф

Масивен шкаф за телевизор с изплетени страници и чекмеджета. Моделът може да бъде изработен и с клиентски размери, също така цвета и плетката могат да са различни.

тв шкаф

тв шкаф

Още един модел шкаф за телевизор, този е с по различен дизайн и размерите са за по-малко помещение.

маса от ратан

маса от ратан

На последно място но не последна по важност ви представяме модел помощна маса от Ратан на колела. Това е модел с история повече от 50г. но все още актуален. През 2014 г. ще може да се намери и в магазин Грий хаус.

Каталог

Може би също ще харесате...