вносител на интериорни и екстериорни мебели от индонезия изработени от естествени материали

Материали

Всички наши мебели са ръчно изработени от ратан, бамбук, стар тик или махагоново дърво. Лорем ипсум долор сит амет - Текстът Lorem Ipsum се използва като запълващ текст още от 16 век.

Високо качество

Всички наши мебели са ръчно изработени от ратан, бамбук, стар тик или махагоново дърво. Лорем ипсум долор сит амет - Текстът Lorem Ipsum се използва като запълващ текст още от 16 век, когато е използван за първи път от печатар на име Алдус Мануций. Текстът произхожда от латинска литературна книга, наречена "de finibus bonorum et malorum" на Цицерон, римски философ. Оттогава текстът Lorem Ipsum се превръща в стандартния фиктивен текст в индустрията още от 1500 г. насам. Значението на Lorem Ipsum се състои в способността му да спестява време и усилия в процеса на проектиране. Той осигурява бърз и лесен начин за създаване на фиктивен текст, който може да се използва за проверка на цялостния дизайн на проекта. Използването на Lorem Ipsum също така гарантира, че проектът остава фокусиран върху визуалните елементи, а не върху действителното текстово съдържание.

Ратан

Lorem Ipsum се превръща в стандартния фиктивен текст в индустрията още от 1500 г. насам. Значението на Lorem Ipsum се състои в способността му да спестява време и усилия в процеса на проектиране. Той осигурява бърз и лесен начин за създаване на фиктивен текст, който може да се използва за проверка на цялостния дизайн на проекта. Използването на Lorem Ipsum също така гарантира, че проектът остава фокусиран върху визуалните елементи, а не върху действителното текстово съдържание.

Бамбук

Той осигурява жбърз и лесен начин за създаване на фиктивен текст, който може да се използва за проверка на жцялостния дизайн на проекта. Използването на Lorem Ipsum също така гарантира, че проектът остава фокусиран върху визуалните елементи, а не върху действителното текстово съдържание.

Мебели от бамбук

Той осигурява бърз и лесен начин за създаване на фиктивен текст, който може да се използва за проверка на цялостния дизайн на проекта. Използването на Lorem Ipsum също така гарантира, че проектът остава фокусиран върху визуалните елементи, а не върху действителното текстово съдържание.

Съхранение

Мебелите трябва да се съхраняват на сухо и проветриво място. Почистването трябва да е със суха кърпа или четка. Не използвайте почистващ препарат на алкохолна или химическа основа. При употреба или съхранение на открито, използвайте покривало или калъф за мебели.

Запитване

Тик

Той осигурява бърз и лесен начин за създаване на фиктивен текст, който може да се използва за проверка на цялостния дизайн на проекта. Използването на Lorem Ipsum също така гарантира, че проектът остава фокусиран върху визуалните елементи, а не върху действителното текстово съдържание.

  1. Лорем ипсум
  2. Ипсум Лорем

Мебели от Рециклиран Тик

Старият Тик е рециклиран дървен материал, който се събира след събарянето на традиционни Индонезийски стари къщи наречени ‘Rumah Joglo’, от развалянето на стари дървени мостове…

Виж повече