вносител на интериорни и екстериорни мебели от индонезия изработени от естествени материали

За ратановите мебели с любов

Ратановите мебели  наистина могат да подобрят  вида на вашия дом. Те могат да го променят по ослепителен начин. Мебелите от Ратан могат да бъдат в много различни форми и  да се използват навсякъде в обзавеждането на дома, като например, столове от Ратан, бар столове от Ратан , дивани от Ратан , кресла от Ратан , шезлонги от Ратан , маси от Ратан , шкафове от Ратан  ,огледала от Ратан , кошове за пране от Ратан  и много други.

Бамбукови-дивани

Екзотични мебели

Най-разпространената мебел от Ратан е люлеещия се стол. На сайта ни www.greenhousebg.com можете да намерите предложения за люлеещ се стол от Ратан.

Люлеещ се стол от Ратан

Ратанови мебели

Ратановите мебели представляват преплетени влакна, които могат да създадът здрави и трайни продукти като ратанови мебели за жилища , мебели от естествени  материали за курорти, ратанови мебели за ваканционни апартаменти, ратанови мебели  за хотели, които ще бъдат с вечно красив и естествен интериор.

Бамбук

Екзотични мебели

Много клиенти искат повече вариации в естествени материали освен Ратанови мебели и Бамбукови мебели. Един от най-известните от материалите за изработка на плетените или така известни Ратанови мебели е Водната лилия (Water Hyacinth). Тя има много красив и натурален цвят и при сплитане позволява да се получи много естествена и красива форма на плетката. Чрез достатъчна прецизност и точност в процеса на тъкане, а след това и на довършителните процедури, тези материали могат да бъдат генерирани в добре изглеждащи  мебели за дома, като маса от Ратан, диван от Ратан,огледало от Ратан,стол от Ратан, гардероб от Ратан, шкаф от Ратан както и други форми на аксесоари за дома.

Екзотични Мебели от Ратан

Екзотичен интериор

За Плетените мебели  е силно препоръчително да се поставят в просторни и проветриви помещения, където циркулацията на въздуха се поддържа в добър поток.

Така че ,може би е добра идея да започнете да търсите някои Ратанови мебели за вашия дом. Има много видове мебели от естествени материали , от които можете да избирате. На страницата ни можете да намерите много предложения oт различни материали  www.greenhousebg.com

На www.greenhousebg.com , можете да изберете и да закупите отделна Ратанова мебел, за да запълните някои празни площи, или можете да изберете пълния набор от мебели от Ратан с високо качество от магазин „Грийн хаус” , за да обзаведете цялата си къща.

Плетените (Ратанови) мебели  наистина могат да подобрят външния вид на вашия дом.Трябва само да се огледате и да сте сигурни ,че сте намерили правилната мебел за вас.

Това можете да го направите при нас на адрес  www.greenhousebg.com

Каталог

Може би също ще харесате...