вносител на интериорни и екстериорни мебели от индонезия изработени от естествени материали

Дърво и Ратан вечна и красива комбинация

Когато става дума за обзавеждане , дърво и ратан винаги са били спътници. Това е така, защото има много прилики между двата строителни материалa. Те вървят заедно добре, за да се създаде удобна и естествено изглеждаща интериорна среда. Нека обсъдим някои от тези прилики.

1) И двата материала (дърво и ратан)  идват от природата.

Ако искате да имате естествен интериор, най-добре е за обзавеждането да се използват материали, които идват от природата. Дървото и ратан идват от земята  и това е основната причина, поради която двата материала си пасват  толкова добре при комбинацията им било за мебели или декоративни аксесоари. В последно време много от естествените материали са заменени от синтетични материали. Въпреки, че тези материали са по-евтини и по-достъпни, те никога не могат да заменят истинската комбинация между дърво и ратан.

2) Голямо разнообразие от форми и модели.

Двата материала дърво и ратан са многофункционални материали. Те могат да се използват при формулирането на много различни форми и структури. За пример, дървен материал може да се използва за формиране на обща рамка. Ратанът може след това да се навива около дървото за да се създаде крайния продукт. На страницата ни www.greenhousebg.com Вие можете да намерите пълно обзавеждане с мебели от Ратан ,като дивани от Ратан, спални от Ратан, трапезария от Ратан и др. Има и много по-малки елементи, които можете да избирате. Това са шкафове от дърво и Ратан, столове от Ратан, пейки от дърво и Ратан и други мебели от Ратан и дърво.

3) Съвпадение на цветовете.

Можете също така да изберете да закупите мебели, които се правят само от дърво или само от Ратан и след това да ги смесите в една интериорна среда. Получава се красива комбинация между два естествени материала. Например, вие може да имате масивна дървена маса поставена точно в средата на хола и да се добавят към нея столове от Ратан и дърво които да направят интериора ви превъзходен. Добавянето на скрин или шкаф от Ратан и дърво със същият цвят ще доразвие естествената среда в интериора ви. Двата вида мебел идват със съвпадение на цветовете. Дървото е обикновено светло или тъмно кафяв цвят, а ратана обикновено е бежов или жълтеникъв цвят. Тези цветове се преплитат много добре заедно.

4) Лесна поддръжка.

Няма нужда да се притеснявате за поддръжка, когато става въпрос за дървен материал и мебели от Ратан. Ако закупите обзавеждане от висококачествена дървесина като тик или махагон , можете да очаквате мебелите да издържат с години. За да се запази  доброто състояние на мебелите от Ратан и дърво, просто премахнете прах и мръсотия с прахосмукачка с мек накрайник или влажна кърпа. За ратанова мебел, да се използва твърд косъм четка за почистване на пропуски.

Повече мебели от Ратан и дърво на www.greenhousebg.com

.

Каталог

Може би също ще харесате...