вносител на интериорни и екстериорни мебели от индонезия изработени от естествени материали

Greenhousebg представя Unopiu/Italia

Магазин Грийн хаус (www.greenhousebg.com) представя един от пионерите в използването на естествени материали като Ратан, Бамбук, Бананов лист, Воден Хиацинт, Тиково дърво, Камък, Желязо и др. в производството на мебели за интериорно и екстериорно обзавеждане. Това е италианската компания Unopiu. Създадена през 1978г. от двама съдружници с идеята за използването на естествените материали за производство на мебели и немислим за времето си проект: да създадът мебелни решения за отворени площи които да са естествено продължение на интериорната среда в дома. Най-важния аспект от реализирането е  красотата и елегантността на мебелите да се пренесе навън в откритите пространства. Сливането с естествената среда е основната роля на мебелите от Ратан, Бамбук, Тиково дърво, Камък и др. От тогава до днес вече повече от 30 години креативни дизайнери и опитни майстори работят заедно за производството на тези красиви мебели. С повече от 30 магазина в Италия, Испания, Франция, Германия и др. Unopiu е лидер в категорията външно обзавеждане. Дизайна и качеството на мебелите са  направили марката позната по целия свят.  Предлагаме ви някои модели мебели от Ратан, мебели от Тиково дърво, мебели от Желязо и др. на фирма Unopiu.(http://www.unopiu.com/)

мебели от Тик за градина

мебели от Тик за градина

Мебелите от Тиково дърво са известни със своята издръжливост на всякакви метеорологични условия. Те са изработени от вътрешната част на дървото, която е най-здрава и най-богата на смола. С течение на времето мебелите от тик придобиват сив цвят което ги прави още по-красиви.

Мебели-от-Ратан-от-магазин-Грийн хаус

Мебели от Ратан

Мебели от Ратан или известни още като плетени мебели. Всяка мебел от Ратан е ръчно сглобена и изплетена. Сръчността на майстора е много важна от него зависи дали мебела ще бъде със здрава рамка и качествена плетка за дългогодишна употреба.

Комплект-от-Ратан-за-градина-или-тераса

Ратанови-мебели

Мебелите от ратан са известни още от древността със своята красота и издръжливост.

Градински-Мебели

Мебели-за-Градина-от-магазин-Грийн-хаус

Мебелите от ковано желязо са много красиви а каменния плот на масата предава елегантен вид на комплекта, тази снимка моментно ни прехвърля в италианската провинция Тоскана. (http://en.wikipedia.org/wiki/Tuscany)

Каталог

Може би също ще харесате...