Информация за компанията вносителк на ратанови мебели

Скай Д.Б.И. Грийн Къмпани е млада фирма създадена в град Варна през 2008г. Основната идея е създаването на място, където да се предлага интериорно обзавеждане произведено от бързо възобновяеми еко материали. Освен мебели от ратан  ще се предлагат различни видове тапети от естествени материали, различни видове килими от естествени материали, бамбукови настилки, бамбукови плоскости, бамбуков фурнир, бамбукови пръчки и други предмети за интериора. Част от предлаганите ратанови мебели и мебели от бамбук и аксесоари са на разположение на склад в гр.Варна. Доставката им може да бъде извършена в рамките на страната до 24 часа.

Всички растителни материали, които се използват за направата на мебелите се добиват и обработват при нормални трудови условия в Индонезия.

Скай Д.Б.И. Грийн Къмпани предлага:

– интериорни и екстериорни решения за обзавеждане на вашият дом,офис, вила, хотел от бамбук, ратан, воден хиацинт, морска трева, бананов лист идр.
– осветителни тела от бамбук, ратан и др.
– аксесоари от керамика, бамбук, ратан, абака и други материали.
– възможност за изработка по собствен, клиентски дизайн.
– отстъпки за хотели, заведения ,магазини и др.
– отстъпки за редовни клиенти.

За клиенти на едро или по-обемни поръчки:

Последователност и етапи при поръчка на мебели или аксесоари:
– процес на поръчка
– процес на заплащане – 50% при поръчка, 50% при доставка настоката.
– процес на изработка – 30-50 дни от приемане на поръчката.
– процес на доставка – 40-50 дни от завършване на изработката.

Всяка мебел или аксесоар се изработват ръчно след подаване на индивидуалната поръчка. За приемане на поръчката се счита денят на заплащане напървите 50% от стойноста на стоката. Времето за изработката не е постоянна величина, процесът зависи от количеството мебели, наличностните материали, сложността на изработката. Нормалниятсрок е между 35 – 45 дни за изработка. Времетраенето на доставката е между 35 -45 дни. Доставките се осъществяват по море и затова са възможни закъснения по независещи от нас причини.

Скай Д.Б.И. Грийн Къмпани със своя проект Greenhouse Ви предлага да направите пространството около вас малко по-зелено, уютно и екзотично с нашите красиви мебели.